неділю, 24 березня 2013 р.

Використання інформаційно-комунікаційних технологій під час підготовки і проведення конкурсу «Левеня»


Сучасний стан інформаційно-комунікаційних технологій дозволяє використати їх у підготовці, організації і проведенні учнівського фізичного конкурсу «Левеня». Ми неодноразово писали про використання блогів для організації зазначеного конкурсу у Сумській області. На початку 2013 року був оновлений сайт координаційного Оргкомітету конкурсу «Левеня» – «Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс «Левеня» (http://levenia.com.ua/). Після реконструкції сайту стало можливим зареєструватися для участі у конкурсі, переглянути стан реєстрації будь-якого навального закладу України, кожний учень має можливість пройти тренувальне тестування, переглянути завдання попередніх років, отримати результати участі у конкурсі за поточний рік тощо.
Для ознайомлення з роботою оновленого сайту «Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс «Левеня» пропонуємо вам для перегляду і використання в онлайн-режимі мультимедійну презентацію. 
Щоб скористатися презентацією, у режимі перегляду посту клацніть на першому слайді – перейдіть у режим перегляду. Можна використовувати як для індивідуального ознайомлення, так і в учнівських аудиторіях.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...