середу, 2 лютого 2011 р.

Інформаційно-комунікаційні технології

 За роботою

З 4 жовтня по 19 листопада 2010 року на базі Сумського ОІППО проходили проблемні курси "Викристання сучасних технічних засобів навчання при викладанні загальноосвітніх дисциплін" за очно-дистанційною формою навчання. 16 учителів різних предметів з усіх куточків Сумської області учились використовувати сучасні засоби навчання на уроках, користуватися інтерактивною дошкою, створювали електронну поштову скриньку для прийому та надсилання повідомлень, вчилися створювати комп.терні тести зі свого предмету, а також створювали власні блоги (мережні щоденники).

Наступні курси з даної проблеми розпочнуться 11 квітня 2011 року. Запрошуємо учителів загальноосвітніх шкіл взяти участь у роботі курсів. Навчання на курсах безкоштовне. Хто не записаний на  майбутні курси, може взяти у районному чи міському відділі (управлінні) освіти додаткову заявку. Слухачам курсів видається посвідчення про проходження курсів звичайного зразка (дає право на атестацію) та сертифікат "Інтел - навчання для майбутнього"

"Важке" завдання

2 коментарі:

  1. Вік живи - вік вчися, як говорить народна мудрість. А легкого в житті, тим паче, немає нічого. Всім творчого натхнення у починаннях!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за побажання :) Будемо жити і будемо вчитися

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...