середу, 22 вересня 2010 р.

Запрошуємо співавторів до "проби пера"

Шановні співавтори блогу! Вітаємо усіх, хто став автором нашого блогу, а також тих, які невдовзі ними стануть!

Цей блог створено з навчальною метою, з метою оволодіння вами технологією створення блогів та ведення у них записів. Запрошуємо вас до написання власних дописів. Це можуть бути розповіді про себе або про ваш клас, школу. Можна ділитится своїми враженнями, ставити запитання. Одним словом, вести розмову, до якої може долучитися будь-хто з авторів. Неавтори можуть тільки коментувати. Не бійтеся "щось тут зіпсувати" ;). Поправимо всі разом!

Коли зайдете на блог під своїм обліковим іменем, ви побачите назву блогу (блогів, якщо їх декілька), а нижче зліва кнопку з написом "Нова публікація".

Цей рисунок можна збільшити, клацнувши на ньому ЛКМ
Клацніть по цій кнопці, відкриється вікно редактора дописів. Ви можете писати зразу у цьому вікні, а можете написати допис зарання, а сюди його скопіювати. Не забудьте написати заголовок вашого допису.


Цей рисунок можна збільшити, клацнувши на ньому ЛКМ
По закінченню написання повідомлення або запитання, клацніть кнопку "Опублікувати допис", після чого ви зможете його переглянути. Якщо ви виявите помилки або якісь інші недоречності, їх можна виправити, зайшовши у редактор за допомогою кнопки "Редагувати публікацію".
Бажаємо усім творчого натхнення ;)!

2 коментарі:

  1. Степан Пилипович! Створила допис на блозі КЦ Левеня, але він потрапив на головну сторінку, а не на сторінку, яку ви створили для мене. Як це виправити? Як залишати дописи саме на моїй сторінці?

    ВідповістиВидалити
  2. Все добре. Незабаром я розповiм, як писати на сторiнках.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...