неділю, 10 лютого 2013 р.

Увага! Розпочинається подача заявок координаторів на участь у конкурсі "Левеня-2013"

Шановні координатори!
Нагадуємо, що конкурс «Левеня-2013» відбудеться у неділю 14 квітня 2013 року. У багатьох навчальних закладах області пройшли цікаві заходи в рамках підготовки до участі у конкурсі. Про один із таких заходів у Сумській СШ №29 ми писали у блозі.
Для участі у конкурсі учні 7-11 класів до 1 березня 2013 мають зареєструватися у шкільного, міського або районного координатора.
Оргкомітет Всеукраїнського конкурсу «Левеня-2013» дуже просить шкільних, міських і районних координаторів розпочати процедуру подачі заявок вже 20-25 лютого і до 1 березня 2013 року завершити її, оскільки за поданими заявками визначається кількість учасників, а також тираж друку матеріалів конкурсу.
Не допускайте запізнілих, додаткових і повторних заявок, які вносять додаткові незручності і дезорганізують роботу оргкомітету.
Районні (міські) координатори подають заявку встановленого зразка з усіма заповненими графами і полями разом з повідомленням про перерахування благочинних внесків (у 2013 році внесок складає 11 грн. за кожного учасника, з яких 1 грн залишається для організації та проведення конкурсу на місцях) в оргкомітет конкурсу на адресу:
Всеукраїнський фізичний
конкурс «Левеня-2013»
в. Караджича, 29
м. Львів
79054
Бажаємо координаторам усіх рівнів успіхів у залучені дітей до конкурсу та організовано завершити підготовку учнів області до участі у конкурсі.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...