четвер, 31 березня 2011 р.

До уваги вчителів, які цікавляться інформаційно-комунікаційними технологіями у навчанні

11 квітня 2011 року на базі Сумського ОІППО розпочнуться чергові очно-дистанційні курси для вчителів загальноосвітніх предметів, вихователів ДНЗ та інших педагогічних категорій із проблеми "Використання сучасного навчального обладнання на уроках загальноосвітніх дисциплін". з  проходженням тренінгу "Інтел - Навчання для майбутнього". Програмою курсів передбачено розглянути питання використання сучасного мультимедійного обладнання у навчально-виховному процесі, проектні та інформаційно-комунікаційні технології, сучасні телекомунікаційні засоби, створення власних безкоштовних сайтів (блогів) тощо. За результатами проходження курсів слухачі отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації зі свого предмету та сертифікат "Інтел - Навчання для майбутнього". Хто з учителів Сумщини  бажає  пройти курси, але не записаний у своїх відділах освіти, зверніться до адміністрації своєї школи, щоб  вона зробила дозаявку на дані курси.

суботу, 19 березня 2011 р.

Вітаємо нових блогерів

Нам приємно повідомити, що до спільноти блогерів Сумської області долучилися два нові: Софія з блогом «Краплинки сонця», м. Ромни і Darina з блогом «Світова література», м.Лебедин. Шановні Софіє і Дарино! Вітаємо Вас зі створенням власних блогів і бажаємо Вам творчих успіхів у здійсненні своїх планів за допомогою Інтернету! Ми будемо раді з Вами спілкуватися, обмінюватися думками, радитися, допомагати. 
 Загальний вигляд домашньої сторінки блогу "Краплинки сонця"

 Загальний вигляд домашньої сторінки блогу "Світова література"

суботу, 5 березня 2011 р.

2-й Всеукраїнський форум учителів-новаторів «Партнерство в навчанні»

2-й Всеукраїнський форум учителів-новаторів "Партнерство в навчанні"

1 березня 2011 року Компанія «Майкрософт Україна» організувала 2-й Всеукраїнський форум учителів-новаторів «Партнерство в навчанні» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України, Національної Академії педагогічних наук України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та Київського університету ім. Б.Грінченка. Більше 400 учителів-новаторів з різних предметів, методистів інформатики, викладачів інформаційних технологій інститутів післядипломної педагогічної освіти, районних і обласних організаторів освіти з усіх куточків нашої держави з’їхалися на форум. Сумщину представляли 12 представників: Черненко В.О. – учитель англ. Мови Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №10, неодноразовий переможець конкурсів, член журі; Шерудило Т.М. – начальник відділу освіти Конотопської міської ради; Теплухіна Н.О. – вчителька англ. мови Сумської гімназії №1; Пчеляна Л.В. – заступник директора з НВР Сумської гімназії №1; Слуцька І.А. – методист інформатики методкабінету управління освіти Шосткинської міської ради та ін.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...